Menu Sluiten

Daikin Dealers

Wij zijn een exclusief netwerk van airco installatie experten. We zijn gepassioneerd door airconditioning en warmtepompen.

Eye-Want – Omdat wij u écht informeren over airco of warmtepomp.

Selecte groep van installatie experts.

Wij zijn een selecte groep van installateurs die zich gegroepeerd hebben op onze website met als doel jullie te informeren over airconditioning en warmtepompen uit onze praktijkervaring. Door samen te werken kunnen we niet alleen uitwisselen van ideeën over wat we jullie als nieuws moeten brengen maar kunnen we jullie ook een betere service aanbieden. Elk van ons installatiebedrijven heeft immers zijn eigen identiteit, zijn eigen specialiteiten. EYE-WANT zorgt ervoor dat U als klant verbonden wordt met de juiste Eye-Want EXPERT.

Merkneutrale informatie over airco en warmtepomp

Als je informatie zoekt over airco of warmtepomp via google is de kans groot dat je bij de website van een fabrikant terecht komt ofwel op een airco of warmtepomp platform van marketing bedrijven. Eye-Want filtert de “gekleurde” informatie van de fabrikant eruit en informeert u over de voordelen van een bepaald merk, maar ook over zijn beperkingen. Eye-want heeft geen mening over welk type airco of warmtepomp je beste neemt, we sommen alleen de verschillende types airco of warmtepomp en brengen je vervolgens in contact met een van onze Eye-Want Experten die je vervolgens zal begeleiden in de keuze van de juiste airco of warmtepomp voor jouw project. 

 • Merkneutrale informatie over airco of warmtepomp
 • Advies over de verschillende types airco, hun voordelen én beperkingen
 • De verschillende warmtepomp systemen op een rij en hun financieel prijskaartje
 • Online prijsindicatie airco of warmtepomp
 • Enkel vakmensen met passie voor installatietechnieken
 • Lokale plaatsers airco of warmtepomp in jouw regio

Opmeting airco offerte

Na het invullen van ons contactformulier nemen wij contact met jou op. In de eerste plaats willen we weten hoe we jou het beste kunnen helpen. Want elk huis is uniek, ook het jouwe. Laat daarom één van onze EYE-WANT EXPERTS even langskomen en wij maken voor jou een airconditioning offerte op basis van jouw specifieke behoefte.

Onze regio”s:

 • Oost Vlaanderen
 • West Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Limburg
 • Vlaams Brabant
 • Brussel
 • Eye-Want: Netwerk van airco & warmtepomp EXPERTS

  0137412

  Meer info

  tags: Airco – Airco Met Buitenunit – Airco Zonder Buitenunit – Airco Installateur – Airco Installatie – 

  Wenst u meer info over daikin dealers kijk dan vlug op https://www.eye-want.be | Daikin Dealers

  Airconditioning | 


  Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

  Daikin dealers

  home producten nieuws inspiratie over ons contact klantenzone over ons over ons fredo staat sedert garant voor het leveren en plaatsen van warmtepompen en airconditioning dit telkens van hoogstaande kwaliteit en afwerkingsniveau daikin dealers lijst Wij zijn vooral actief in de residentieumlle markt en werken zo regionaal mogelijk. Enerzijds om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden want we dragen duurzaamheid hoog in het vaandel anderzijds om een goede dienst na verkoop te kunnen garanderen. Stiptheid en correctheid zijn voor ons heel belangrijk u kunt er op rekenen dat wij u project steeds afwerken binnen de vooropgestelde planning. Het fredolabel getuigt van kwaliteit ervaring en professionaliteit. Dit wordt gestaafd door onze rescertcertificaten onze erkenning als koeltechnisc.

  mailoutline infofrostkoeltechniek.be phone klanten feedback over frost koeltechniek team onze werkwijze frost service galerij contact menu op zoek naar verkoeling meer info stuur een bericht direct bellen frost koeltechniek is uw specialist voor installatie onderhoud en herstel van aircoen warmtepomp systemen voor particulieren kmo s en horeca koelen vriesinstallaties voor horeca amp middenstand ventilatiesystemen in burelen zwembadwarmtepompen wij zijn in het bezit van koeltechnische certificaat rescert certificaat frost service airconditioning warmtepompen frisheid in de zomer en warmte in de winter. Meer … Koel en vriesinstallaties wij leveren onderhouden en herstellen alle koelinstallaties Het voorruitzicht van daikin dealers Meer … Onze andere diensten ventilatie .

  De discipline van Daikin dealers

  nieuws contact ventilatie centrale verwarming en sanitair airco over techbox referenties onderhoud en dienst na verkoop menu bekijk hier alle vacatures vacatures ventilatie centrale verwarming en sanitair airco over techbox referenties onderhoud en dienst na verkoop nieuws contact masters in installation home airco airco een frisse omgeving stimuleert het brein en bevordert de productiviteit ook bij warme buitentemperaturen of wanneer je met meerdere mensen in n ruimte samen zit. Een warmtepomp zorgt voor een aangenaam klimaat thuis en op het werk. Met meer dan jaar ervaring en als superdealer van wereldspeler daikin is airco installateur techbox gespecialiseerd in de plaatsing van warmtepompen. Airco op maat van jouw project we bieden een ruime waaier aan mogelijkheden van een split airco bestaande uit een binnen en een buitenunit tot de meest complexe installaties. Daarnaast kan je ook kiezen voor een zichtbaar toestel dat past in je interieur of voor discreet en verborgen aircosysteem. De warmtepompen van daikin bieden een grote range waardoor de to.