Menu Sluiten

Chiller Koeling

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

Meer info

tags: Airco Hamme – Airco Waasland – Airco Installateur – Airco Installeren – Airconditioning Hamme – 

Wenst u meer info over chiller koeling kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Chiller Koeling

Airconditioning | Desinfectie | Bouw | Warmtepompen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chiller koeling

toggle navigation home producten verhuur contact energy saving our business euroclimatic is uw professionele partner voor verkoop en verhuur van klimaatregeling airco warmtepompen ijswater chiller installaties voor airco en industrile proces toepassingen. Energy saving our business euroclimatic is uw professionele partner voor verkoop en verhuur van klimaatregeling airco warmtepompen ijswater chiller installaties voor airco en industrile proces toepassingen chiller koeling zijn zeer gegeerd Energy saving our business euroclimatic is uw professionele partner voor verkoop en verhuur van klimaatregeling airco warmtepompen ijswater chiller installaties voor airco en industrile proces toepassingen. Airconditioning technisch hoogwaardige klimaatsystemen. Onze expertise in engineering en ontwerp biedt v.

fr nl home onze voordelen clim hvac wp koeling verwarming ijs promo news contact home clim hvac wp industrile sector industrile sector klasse clim hvac wp alle handelen industrile sector climatisatie warmkoud ijswater chiller it infirmatica zaal luchtbehandelingventilatie residentil tertiaire building industrile sector clim hvac wp food industrie de nonfood industrie de chemische industrie automobielindustrie de metallurgische industrie de farmaceutische industrie het vervoer en de luchthaven drukwerk kunststofindustrie …. Airconditioning verwarming en of koeling de koeling van machines gereedschap koeling luchtbehandeling koeling controlezalen comput.

Berichtgeving over Chiller koeling

menu home technigroup installaties service verhuur beheer op afstand nieuws offerte vacatures contact uw specialist in industrile koeling airconditioning en koeling op maat. Uitstoot geminimaliseerd bij dncp de neef chemical processing dncp gaat voor een betere luchtkwaliteit dankzij de technieken en knowhow van technigroup met ervaring in koeling in de chemische sector en atex zones. De neef chemical processing dncp in heistopdenberg is gespecialiseerd in het recycleren en zuiveren van solventen en chemicalin heb je belangstelling in chiller koeling Bij de verwerking van deze chemische producten komen emissies vrij die gecapteerd moeten worden wat voorheen volledig gebeurde op een actieve koolfilter. Door deze gassen op hun beurt weer te recycleren verhoogt het circulaire aandeel en wordt de impact op het milieu drastisch geminimaliseerd. Maar hoe voorkomt men dat deze gassen ontsnappen en in de lucht terecht komen door middel van koeling kunnen in dit geval de gassen gecondenseerd en gerecupereerd worden. Daarom werd een luchtg.